Címkék

Címkefelhő

Friss kommentek

Priv üzenet

mailto: selectoreox kukac gmail dot com

Rákkenróóól

Főleg zenéről, főleg élőben, főleg saját képekkel. Blues, bluesrock, rock és heavy.

Koncertfotók

Főleg MeltDown az Awalonban - 2007.04.12.

2008.04.13. 09:36 | EOX The Selector | Szólj hozzá!

Ismét tribute bandák woltak az Awalonban. A négy csapat közül csak a Meldown érdekelt igazán. Amúgy előtte wolt StormWind, a Europe-tribute, utána meg Hálivúd Rozé meg Scary Guys.

A Stormwindről és a Scary Guys-ról már megemlékeztem 2008.03.07-én.

Hálivúd Rozé - A kezek

A Háliwúd Rozé, a Guns-tribute továbbra sem tetszik, bár sokadszor sikerül beléjük szaladnom. Nem egy nagy szám ez a csapat, hamis, a szó átvitt és valódi értelmében is.

Kicsit több tisztelet, kevesebb manír kéne... talán hátralépni, és megnézni, mit is csinálunk.

Az Interész - Hollywood Rose

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talán egy-egy próba is elkelne, ahol a hibákat ki lehet javítani... túl sok van belőle. Túl laza, így hiteltelen. De főleg a walódi tisztelet szinte teljes hiánya idegesítő. Mi is ez walójában? Szówal lehet, hogy énekes barátunknak nincsenek olyan hang adottságai, mint Axl-nek, de ettől még nem kéne hamisnak lenni. Lehet, hogy gitárus barátunk nem egy Slash (akinél hitelesebb gitáros kevés szaladgál jelenleg), de ettől még lehetne hozni azt a feelinget, amit Ő tud. Nem kell hangról-hangra, de az érzemény, melyet Slash tol, itt ma este nem jött át. Nem baj, ha néha nem az szól, mint az eredeti lemezen, de az erő hiánya bántó. Ezt egyetlen tetkó, videókról ismert mozdulat sem tudja kárpótolni.

Mindez persze  a közönség kiscsajabbik és ájultabb részét nemigen érdekli már éjfél felé. De engem igen. Kicsit bánt is, hogy ezeket a remek dalokat így adják elő. Tudom én, hogy ez egy szakma is, élni is kell és egy HR méretű dolog hajszás, miegymás...

A Meltdown-ért, Judas Priest tribute-ért mentem el és ebben nem is csalódtam. Szerintem ez az egyik leghitelesebb tribute banda, aki jelenleg a nem kis kínálatban található. Ezek közé sorolom én a Cry Free-t, a az Iron Majdnem-et is.

MeltDown - Judas Pries Tribute

Fiatal srácok, egy öreg motorossal, Vörivel kiegészítve. Ez így nyerőnek tűnik. A kölykökben van tisztelet és erő, Vöriről pedig tudjuk, hogy bizonyos esetekben nem alkuszik. Ilyen számára a Zeppelin és a Judas Priest is. Állatok és ez így van jól. Ezen az estén messze Ők voltak a legjobbak.

 

 

Ettől függetlenül rájuk is ráférne egy-két próba, hibajavítás céljából. Csak hogy ne szálljanak el...;-)  Hajrá, Vöri!

Ez a kép meg befigyelt:

Párbaj

A bejegyzés trackback címe:

https://eoxtheselector.blog.hu/api/trackback/id/tr80724374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása