Címkék

Címkefelhő

Friss kommentek

Priv üzenet

mailto: selectoreox kukac gmail dot com

Rákkenróóól

Főleg zenéről, főleg élőben, főleg saját képekkel. Blues, bluesrock, rock és heavy.

Koncertfotók

Bréking! Megalakult a Sansz-On Bizottság nevű zenekar

2010.12.30. 12:44 | EOX The Selector | Szólj hozzá!

Köszönhetően a Fészbúkon is megjelenő intenzív presszúrának, megalakult tehát a Sansz-On Bizottság nevű zenekar.

A zenekar tagjai toborzás által ...

...álltak fel. A hirdetéstől számított 10 percen belül a meghatározó pozíciók elkeltek. (Kérjük a kedves nagyérdeműt, hogy további jelentkezéseket nem fogadunk el.)


Hölgyeim és Uraim, bemutatom a bemutatót:

A doboknál: John Bonham.

Dzsonni már jelentős tapasztalatokat szerzett a Magyar Nemzeti Kulturális Örökség Operáházában. Négyszáz oldalas pályázata meggyőzte a Bíráló Bizottságot, hogy képes a dobkulcsot beejteni a színpad réseibe, így felvétele elől az összes akadály elhárult.


A basszusgitárosi pozícióért őrült tülekedés forgott fent. Elsőnek jelentkezett Lukács elvtárs, de mivel a pártbélyegei nem voltak beragasztva a tagkönyvbe (esetleges tagdíj hátralék???), Lukács elvtársat iktattuk, amíg e nagy jelentőségű helyzetet nem tisztázza pártszerűen. Lukács kartárs a továbbiakban felajánlotta jelentős szövegírói referenciáit is. A Bíráló Bizottság gondolkodási időt kért. A másodiknak jelentkező Póka Egon elvtárs szintén kiesett, mivel képtelen volt megfelelő referenciákat felmutatni, bár életkora meglehetős. Fentiek folyományaként a Sansz-On Bizottság basszusgitárosi pozíciójára Cliff Burton úr nyert megbízást. Kliff ugyan pályázatot nem nyújtott be, de ez nem akadályozta meg a Bizottságot abban, hogy az elbírálás után egy nagyobb vacsorát elfogyasszon Kliif költségére a turnébuszban.


A zongorista pozíciért szintén tülekedésnek voltunk tanúi szemmel. Kieth Emerson és Jon Lord urak szintén referencia és zenei képzetlenségük, valamint az invenciók teljes hiányában estek ki. Rhoda Scott kisasszony elvtársnőt minősíthetetlen nájlonharisnyás mezitlábassága miatt a Bizottság alkalmatlannak (értsd: színpad-képtelennek) találta. Jerry Lee Lewis úr büntetett előélete, Marcia Ball ifiasszon’ pedig kurta szoknyája miatt esett ki. (A Bizottság zaklatás címén feljelentést tett. ) Ray Charles úrelvtársnak úgy sikerült megnyernie a pályázatot, hogy helytállóan, pecsétes pártpapírokkal volt képes bizonyítani, hogy lát a pályán.


Gitárosból sem akadt híjja a jelentkezőknek. Jimi Hendrix úr állandó rágózása miatt esett ki, holott a Közbeszerzési Pályázat 13. oldal 3. bek. 4. pontja explicite tartalmazta, hogy kérődzők és páratlan újjú patások sem nem nyernek felvételt. Stevie Ray Vaughan tanuló furcsa ok miatt esett ki: nem mutatta meg a gitárján a OSzK által felragasztott hitelesítő matricát, mivel gitárját a vizsga alatt végig a feje mögött, fordítva tartotta. Angus Young szintén formai hiba miatt esett ki, bár a Bizottság által előírt formaruhát viselte. Az utolsó körben már csak két pályázó maradt állva a pozícióért: Jeff Healey úr és Szörényi Levente elvtárs. A Bizottság nehéz döntés után kettejük közül Radics Béla elvtársat választotta meg a Sansz-On Bizottság zenekar szólógitárosának. Az indoklásban olvashatjuk, hogy Béla elvtárs jelentős támogatást szerzett a Pártfelvételi eljárás megkezdésének elindításához. Multimédiás bemutatója meggyőzte a Bíráló Bizottságot, valamint a beérkezett nagyszámú SMS közönség szavazat is Bélát támogatta. Szörényi és Healey elvtársaknak további sikeres munkálkodást kívánunk – valahol máshol. A Bíráló Bizottság ugyanakkor megvizsgálta és helybenhagyta Lapos Elemér Bizottsági Tag javaslatát, miszerint Radics elvtárs képességei és tehetségének mértéke szükségessé teszi egy kisegítő gitáros pozíció alapítását a Sansz-On Bizottság zenekar berkein belül. A Bíráló Bizottság Kovács Pistike 4b. osztályos tanulót kérte fel a pozíció betöltésére nevezte ki. K. Pistike jelentős tapasztalatokat gyűjtött, az ÜttörőSzövetségben, valamint méltányolta Üttőrővasutas multját. Bár a Bíráló Bizottság megfontolandónak találta, hogy Pistike a délelőtt folyamán JagerMeisterről magyarosított Kovácsra, de a Bizottság azt is belátta, hogy Id. JagerMeister Jákob elvtársnak semmi köze sincs ehhez. A bizottság ugyanakkor cáfolja a sajtóban megjelent híreszteléseket, miszerint Id. JagerMeister Jákob elvtárs ciprusi cégein keresztül többségi tulajdonrésszel rendelkezne a Bíráló Bizottság Zrt-ben.


A Sansz-On Bizottság zenekar szólóénekesi pozíciójára kiíírt részteljesítés pályázatot a Bíráló Bizottság jelentkezők hiányában eredménytelennek minősítette, ugyanakkor a szólóénekesi pozícióra Jim Morrison elvtársat kérte fel. Morrison elvtárs mozgalmi múltja, színpadon tanúsított szolíd viselkedése, mozgalmi multja, megnyerő külseje, mozgalmi multja és káros szenvedélyektől genetikailag mentes életvitele teszi alkalmassá a pozíció betöltéséhez. Sok sikert kívánunk Morrison elvtársnak további sikeres mozgalmi multjához.


A felvételi eljárás alatt Ice-T elvtárs, a Bíráló Bizottság tagja, az Ideológiai Albizottság és a Fegyelmi Bizottság elnöke a Bizottság engedélye nélkül kiment az utcára, ezért a Bizottság az eset részletes kivizsgálásáig közreműködését felfüggesztette. A felfüggesztés időtartama alatt A Tilosch Rádióból befolyó jogdíjainak folyósítását felfüggesztette és jótékony célra fordította.

Folytatása következik: A zenekari ideológiai háttere, zenekar további tagjai és a management tagok, a krú tagjai, zene- és szövegírók ismertetése. "Hogyan készült...." és bekksztédzs interjúk a zenekar tagjaival. Képgaléria.

A bejegyzés trackback címe:

https://eoxtheselector.blog.hu/api/trackback/id/tr272548118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása