Címkék

Címkefelhő

Friss kommentek

Priv üzenet

mailto: selectoreox kukac gmail dot com

Rákkenróóól

Főleg zenéről, főleg élőben, főleg saját képekkel. Blues, bluesrock, rock és heavy.

Koncertfotók

Az időgép üzenetei - Wellness To Hendrix

2010.05.12. 21:04 | EOX The Selector | 1 komment

 

Add a Facebook-hoz

Add a Twitter-hez

Add az iWiW-hez

 

Végül is eldőlt: az időgép valóban működik.
Bepillanthatunk a múltba, és utazhatunk vele a jövőbe is. Mindent láthatunk. Izgalmas.
Zenei múltunk legsúlyosabb üzeneteit Jimi Hendrix küldte, hatása ma is elementáris, holnapra is akad dolgunk ezzel.
Az általa küldött üzenetnek nincs köze ...

... a virággyerekek agyonmázolt WV furgonjához, a könnyes szemmel múltba révedő, "...azok a szép hetvenes évek..." illatú öreges, kifakult, fogatlan ősrockerek hangulata is messze van már. Az üzenet ma is friss, és negyven év után bátran állítható: az is marad egy darabig. Érdemes megérteni, mert a jövőt is mindannyian szívesen látnánk.
Az üzenet átadható, mi több átadandó. Vannak emberek, akik képesek átadni a friss üzeneteket.
Most éppen a Message To Hendrix és a Blues & Roll zenekarok találtak új közölnivalót a jelen és a jövő számára.
Petendi Tamás és a Message To Hendrix zenekar feltörte a hétpecsétesnek tűnő negyven éves titkot és nagy szeretetettel, végtelen tisztelettel, de legfőképpen igen szórakoztató módon teszik elénk a megfejtést.


Bepillanthatunk velük a múltba, pokolian jól érezhetjük magunkat a jelenben és a koncert végére alig várjuk már a holnapot. És ha a hölgyek is eljönnek, akkor táncolni is fogunk.
Petendi Tamás hosszabb Egyesült Államokbeli kalandozása utáni első hazai koncertje több, mint izgalmas lesz.
Hendrix életszerűsége abban is megnyilvánul, hogy 2010 márciusában új lemeze jelent meg, eddig még kiadatlan, ismeretlen felvételekkel Valleys of Neptune címmel. Nos, Tamásék bevállalták, hogy eljátszák ezt a lemezt az elejétől a végéig. Bátor, kockázatmentes és szórakoztató gesztus. Ez a lemez ugyanis annyira jól sikerült, hogy bemutatni élőben: az a biztos siker maga.
A képlet súlyosnak tűnik, de nem az. Incselkedés ez a szexszel és a wellness-rock'n'roll felsőfokával. Drogkent aznap a Messege To Hendrix zenekart használjuk.

Ezen az estén az időgép furán fog működni: először a jövőt láthatjuk.
A Blues & Roll zenekar élén egy alig 16 éves srác, Pfeiffer Ákos villant jövőt. Az igen tehetséges fiatalember az ujgitaros.hu által szervezett Jimi Hendrix tehetségkutató prominense, masszívan tartja helyét az első tíz között. Bár a verseny csak májusban zárul le, mi máris nyertünk.


Megismerhettünk egy fiatal tehetséget, akinek múltja alig van, jelene az adott boldog pillanat, jövője egyre fényesebb. Nem kétséges, hogy Ákos és zenekara az időutazás egyik legszórakoztatóbb szereplője. Már most tudjuk, hogy a hamvas báj sosem fog lekopni róla, sosem nő fel, de mindig megadja majd nekünk a felhőtlen szórakozás örömét. Ámen.

Az időgép-maszlagba csomagolt buli 2010.05.27-én 19:30-kor kezdődik a Delírium Pubban (Bp., VII. ker. Kertész u. 33).
A belépő 600 Ft, ami lefogyasztható.


Delírium Pub

Blues and Roll

Message To Hendrix

www.ujgitaros.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://eoxtheselector.blog.hu/api/trackback/id/tr611998324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása