Címkék

Címkefelhő

Friss kommentek

Priv üzenet

mailto: selectoreox kukac gmail dot com

Rákkenróóól

Főleg zenéről, főleg élőben, főleg saját képekkel. Blues, bluesrock, rock és heavy.

Koncertfotók

Tűzmadár - 2008.10.24.

2008.10.26. 08:42 | EOX The Selector | Szólj hozzá!

Címkék: metál buli máté rocker chain reaction tűzmadár

A Tűzmadár aznap is kitett magárért. Millió ember, jó hangulat, rendes rocker csapat gyűlt össze a "Volt egy álmom" EP bemutatójára.

Az EP ugyan elkésett kicsit, de hamarosan kapható lesz.

Tolták a fijugg becsülettel, a mellékelt képek is bizonyosságot adnak erről.

 

A Tűzmadár nemrég Lengyelországban járt, ahonnan hoztak magukkal egy Chain Reaction nevű HC-trash csapatot is. Nem vagyok egy HC fan, de ezek a srácok igazán ügyesek.

A koncert előtt rockklubra nemigen jellemző ünneplés történt, nevezetesen felköszöntötték 23 (!) - huszonharmadik (!) szülinapján az üzletvezetőt. Szépen összegyűlt a színpadon a staff valamennyi tagja, rendesen Hupikék Törpikék sapkában, tortával, beszéddel mindennel, ami kell. A hupikék cucc célzás volt az ünnepelt érdekes, általában helyenként kék színű hajára.

Összetartó, helyes kis csapat. Szeretik és megpróbálnak vigyázni is egymásra. Többek között ezért is szeretünk odajárni. 

Szegény főni eléggé elázott......;-)

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://eoxtheselector.blog.hu/api/trackback/id/tr27732171

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schrott Péter 2011.12.28. 11:05:46

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Schrott Péter Születésnap: 1980. április 29. Foglalkozás: é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása