Címkék

Címkefelhő

Friss kommentek

Priv üzenet

mailto: selectoreox kukac gmail dot com

Rákkenróóól

Főleg zenéről, főleg élőben, főleg saját képekkel. Blues, bluesrock, rock és heavy.

Koncertfotók

Tribute zenekarok - Avalon - 2008.03.07.

2008.03.08. 11:19 | EOX The Selector | Szólj hozzá!

Jól elmentem megnézni a mini-tribute bulit az Avalonba. Játszott az Ultimátum, Stormwind (Europe Tribute), AC/DC/GP (AC/DC) és az Alcoholica (Metallica).

Főleg az AC/DC-re voltam kiváncsi.

Az Ultimátum nem rázott meg, a Europe-ot kimondottan rühellem. Ettől függetlenül ez két jó banda, buliztak ahogy kell.

Stormwind - Europe Tribute

Ultimátum

Az AC/DC kissé csalódás volt. Valamilyen "Bon Scott Tribute" jellegű erős dolgot vártam, de ez a csapat nem annyira power. Ugyebár a BST-ben pl. Vörös Gabi, Daczi Zsolt (RIP), Gubi és hasonló ászok nyomták. Az egy rettentő erejű produkció volt anno, messze az egyik legjobb tribute csapat, akit valaha láttam. Abszolút őrület volt.

Az AC/DC/GP külsőségekben hozza a formát, rövidnadrág, GIBSON SG és hasonlók mind megvannak, a számok is el vannak játszva rendesen, mégis erőtlennek tünt valamiért. A zenészek rendben vannak, mégis hiányérzetem volt.

AC/DC/GP

Az Alcoholicától is többet vártam.

Alcoholica

Mindkét utóbbi zenekarnak voltak nagyon jó és pocsék pillanataik. Láthatóan a produkciók össze vannak próbálva, van munka bennük azonban nem adják vissza mindig hitelesen azokat a lélekkel teli pillanatokat, amiért az elődöket szeretjük. Pedig ezt meg lehet oldani, nem techológia vagy koncertek-próbák számának függvénye. A BST élete első koncertjét a Wigwamban adta és leszakadt az ég, de komolyan.

Nem tudom a megfejtést, mitől lesz erős egy tribute banda de valahol a hitelesség-tisztelet-szeretet Bermuda-háromszögben kéne kutakodni.

Azért jó buli volt, elvoltam, mint mackó a málnásban.

http://www.alcoholica.hu/

http://www.acdcgp.hu/

http://www.ultimatum.hu/

http://www.stormwind.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://eoxtheselector.blog.hu/api/trackback/id/tr43724367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása