Címkék

Címkefelhő

Friss kommentek

Priv üzenet

mailto: selectoreox kukac gmail dot com

Rákkenróóól

Főleg zenéről, főleg élőben, főleg saját képekkel. Blues, bluesrock, rock és heavy.

Koncertfotók

Gyöngyvér, Garden of Eden, Lacrimas Profundere - Beszámoló

2008.10.24. 19:44 | EOX The Selector | Szólj hozzá!

Címkék: fender gyöngyvér telecaster lacrimas profundere garden of eden esp

2008.10.23, Avalon, 2800.-

Megin' az a csúnya metál...

A Gyöngyvér kezdett, akikről korábban már megemlékeztem itt. Most is vigyorogva tolták, ami nagyon-nagyon szimpatikus. A buli nyilván nem volt akkora durranás, mint a lemezbemutató, de ezért rendben volt. A vége felé egészen jól is szólt.

Ügyes gyerekek, rengeteg tanulnivalóval. Ezek megtanulják, ezek olyanok....

 Utánuk jött a Garden Of Eden. Ez sem egy rossz csapat, dinamikusak, jók, de nekem mégse' jött be. Valahogy a frontember kicsit nem nyugtatott meg. Nagy arc, az biztos. Izlések és pofonok...

 

...és a Lacrimas Profundere. Jó kis germán metál. Minden elemét hallottam már, de nem volt utánzat. Erős, kidolgozott, szórakoztató.

Basszer nélkül jöttek, ami kicsit gáznak tűnik. Hiányzott is a kemény alaphang. Ettől még jó bulit nyomtat, ami kisebb csodának is tűnhet akár. Érdekes volt az ESP kontra spec. Fender Telecaster kombináció a két gitárosnál. Tele-t ritkán látni metál koncerten. Dörgött, mint állat. Furi, de jó.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eoxtheselector.blog.hu/api/trackback/id/tr58730172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása